Goudgraven.nl
 Blogs - Artikelen - Bemoediging - Tips - Vraag en antwoord               


Deze website is een initiatief van Goudbrokaat Coaching en Training

Waarheid                                                                                                                                                       Blog


22-04-2020 . 18.52

Geheim

Op twintig april tweeduitzendtwintig zette ik mijn leeftijd op internet. Dat is natuurlijk not-done. Vandaag ga ik nog iets verder met het onthullen van mijn geheimen:

Ik heb rimpels. Zo. Daar staat het.

Als ik het goed begrepen heb, moet ik daar panisch over zijn. Maar dat is me nog niet gelukt. Wel vraag ik me regelmatig af of er iets mis is met mij. Want ik zit er niet mee. En dat hoort wel zo te zijn. Volgens de media had ik al jaren de anti-aging strijd moeten strijden. Helaas, ik laat het gewoon gebeuren.

Een jaar geleden was ik moeder van de bruidegom. Ik wilde 'op mijn best zijn', en ging voor een  schoonheidsbehandeling. De specialiste was erg aardig. Na een eerste onderzoek stelde ze me gerust: 'U hebt vooral hier, hier, hier, hier en hier een probleemhuid, maar daar kunnen we gelukkig iets aan doen'. 

In eerste instantie begreep ik dat de gedetecteerde problemen meteen zouden worden opgelost. Maar dat bleek niet het geval. Ik mocht een potje crème aanschaffen en dat elke avond op mijn gezicht aanbrengen. Op de probleemgebieden moest ik dan ook knijpbewegingen maken in de huid. Dan zou alles goed komen. 

Helaas vond ik de slechte toestand van mijn huid veel minder problematisch dan de prijs van het potje, waardoor de koop niet doorging. 

Ik gebruik amandelolie voor mijn gezicht. Al jaren. Tien euro per flesje.

En ik zit er niet mee. Wat is er toch mis met mij?


                                                                                                                      © 2020 Goudbrokaat  

E-mailen
Map